topbanner
   

   

spacer
Profil

 


KONSULENTFIRMAET PEER SEIPELT
-Stiftet august 2004 af Peer Seipelt.

I Konsulentfirmaet Peer Seipelt arbejder vi med flere kombinationer af tilbud, der muliggør arbejdet med unge psykosociale problemstillinger.
Vi tilbyder en mentorordning, hvor den unge får tilknyttet en personlig kontaktperson – en såkaldt mentor et aftalt antal timer om ugen.
Desuden driver konsulentfirmaet Klubtilbuddet "Tanken", hvor de unge, har mulighed for at træne deres sociale færdigheder, møde andre unge i en lignende situation, samt ”bare” hygge sig og være ung.

BEHOVET FOR ET FLEKSIBELT OG FOKUSERET TILBUD TIL DE UNGE

Konsulentfirmaet Peer Seipelts tilbud er udviklet på basis af erfaringer og iagttagelser fra tidligere arbejde. Det er vores erfaring, at hvis man ønsker at arbejde helhedsorienteret med unge med psykiske lidelser og psykiske problemer, er det vigtigt, at tilbuddet er fleksibelt og omfattende nok til at imødekomme de individuelle og skiftende behov, der er særligt for de unge.

Med Konsulentfirmaet Peer Seipelts tilbud, der omfatter mentorordning og Klubtilbuddet "Tanken", er der mulighed for at skabe både et omfattende og intensivt tilbud, men også et mindre omfattende og fritidsorienteret tilbud alt efter den unges behov og situation.

 

 


 
  spacer
 


spacer